Серед закладів Київської області триває конкурс професійної майстерності

image
21 Листопада 2019, 17:30
Поділитися:

Прямує до фінішу І обласний етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2019/2020» серед закладів професійної, професійно-технічної освіти Київської області

Черговий, сьомий конкурс з компетенції «Кондитерське мистецтво» пройшов на базі ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» 19 листопада.

Серед почесних гостей конкурсу були заступник Міністра освіти і науки України Петро Коржевський, народний депутат Верховної Ради України ІХ-го скликання Ольга Коваль, головний консультант Секретаріату Комітету з питань науки і освіти апарату Верховної Ради України Алла Луцька.

Чотири години тривала зосереджена і копітка робота 8 конкурсантів. А тим часом гості мали змогу в фоє закладу оглянути  виставку «Сучасні кондитерські технології», на якій були представлені виготовлені в англійській техніці цукрові композиції квітів та муляжі кондитерських виробів. Також було організовано онлайн трансляцію Конкурсу, до перегляду якої могли долучитися всі бажаючі.

Для майстрів виробничого навчання майстер виробничого навчання Рокитнянського професійного ліцею Наталія Середюк виступила з презентацією «Впровадження освітніх програм на модульно-компетентнісній основі з професії «Кондитер».

Результати конкурсу оцінювало компетентне незалежне журі у складі чотирьох осіб на чолі із завідувачкою виробництвом ТОВ «Всесвіт» міста Ставище Юлією Колядою.

За результатами конкурсу переможцем (І місце) у компетенції «Кондитерське мистецтво» (відбірковий етап) стала представниця ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» Катерина Потапенко.

Призерами – представники ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва і сервісу» Смирнова Анастасія (ІІ місце) та ДПТНЗ «Богуславське ВПУ сфери послуг» Ленченко Ірина (ІІІ місце).

Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації вітає переможця і призерів та бажає нових звершень і перемоги у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2019/2020».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація