Семінар-практикум вчителів початкової школи

image
28 Лютого 2019, 09:27
Поділитися:

27 лютого на базі Фастівського навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ст. №7 – ЦВПВ «Гарт» відбувся семінар-практикум вчителів початкової школи «Упровадження особистісно орієнтованої моделі освітнього процесу в умовах підготовки до Нової української школи».

Під час семінару–практикуму присутні вчителі ознайомилися з досвідом роботи своїх колег. Стеценко Л. І., вчителя початкових класів НВК №7, яка продемонструвала ранкову зустріч «Чому варто займатися фізкультурою і спортом?» та  представила своїх учнів, що мають високі досягнення у різних видах спорту. Нагайко О. О., вчитель початкових класів  НВК №7, показала інтегрований урок з української мови та природознавства «Іменник. Як звірі пристосувались до зими?» та продемонструвала теоретичне та практичне застосування пальчикових ігор та вправ під час освітнього процесу. Учасники семінару-практикуму поділились власним досвідом з впровадження особистісно орієнтованої  технології.

Машовець Н. С., методист центру інноваційних освітніх технологій, надала методичні рекомендації щодо впровадження основ особистісного навчання в початковій школі.

  

Джерело: fastiv-rada.gov.ua