Секретар Білоцерківської міськради Вадим Кошель провів екскурсію для школярів міста

image
10 Травня 2019, 21:39
Поділитися:

Головна  /  Секретар Білоцерківської міськради Вадим Кошель провів екскурсію для школярів міста

|  10. 05. 2019

10 травня 2019 року в Білоцерківській міській раді відбулась екскурсія для школярів міста. Екскурсію провів секретар Білоцерківської міськради, депутат від ВО “Свобода” Вадим Кошель. Даний захід став подарунком для команд-переможців брейн-рингу на тему «100-річчя Української революції 1917–1921 рр.», організованого міським осередком ВГО «Сокіл» спільно з Управлінням освіти і науки міської ради.

Вадим Кошель ознайомив юнаків та дівчат з історією місцевого самоврядування Білої Церкви, керівниками міста у різні роки, розповів про роботу депутатів міської ради, про основні нормативно-правові документи, які врегульовують їхню діяльність тощо. Учні побували у робочому кабінеті міського голови, кабінетах відділів виконавчого комітету міської ради, ознайомилися з основними завданнями та функціями, які виконують працівники структурних підрозділів.

Школярі мали можливість посидіти на депутатських місцях, а також у кріслах міського голови та секретаря ради, виступити з трибуни, отримати відповіді на питання, а також пофотографуватися у сесійній залі та приміщені міської ради.

«Екскурсії до міськради для білоцерківської молоді вже стали традиційними. Сьогоднішня зустріч була особлива, адже народилася в результаті плідної співпраці ВГО «Сокіл» та Управління освіти і науки. Дякую усім причетним за позитивний і правильний приклад виховання молоді. У найближчий час планується низка екскурсій для інших навчальних закладів міста. Учні зможуть дізналися багато нового про роботу місцевого самоврядування», – прокоментував Вадим Кошель.

Під час екскурсії школярам вдалося наживо поспілкуватися з депутатом міської ради Андрієм Лєоновим та депутатом обласної ради Сергієм Яременком, які на момент заходу перебували в приміщенні ради, а також із заступником міського голови Катериною Литвиненко.

Фотогалерея

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт