СБУшник Михайло Ємець розпочав роботу на посаді заступника голови КОВА

image
18 Травня 2023, 18:30
Поділитися:

18 травня 2023 г. 17:51

Новопризначений заступник голови Київської ОВА Михайло Ємець (на фото) приступив до виконання своїх обов’язків. Ємець – колишній працівник СБУ, в адміністрації опікуватиметься питаннями цивільного захисту.

За інформацією KВ, розпорядження про призначення Ємця на офіційному сайті КОВА поки не оприлюднене. Натомість фото і біографія нового заступника з’явилася там 17 травня.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з вказаними даними, Ємця було призначено на посаду заступника голови КОВА розпорядженням № 161-к начальника Київської ОВА ще від 10 травня 2023 року.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно його біографічної довідки, новопризначеному заступнику 33 роки, родом він із Сум. Має дві вищі освіти. Так, за фахом він юрист – закінчив Інститут підготовки юридичних кадрів для СБУ Національної юракадемії України ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю “Правознавство” та економіст – має диплом Сумського держуніверситету за спеціальністю “Економіка підприємства”.

Трудову діяльність Ємець розпочав з проходження військової служби в Управлінні СБУ в Сумській області, де працював у 2011-2017 роках. Згодом, до 2020 року, продовжив проходження військової служби в столичному управлінні СБУ. З 2020 по 2023 роки – проходив військову службу в ГУ з протидії системним загрозам управлінню державою “Д” Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України.

Функціонал нового заступника у КОВА поки не озвучили, між тим в адміністрації кажуть, що серед іншого Ємець буде опікуватися питаннями цивільного захисту.

Як повідомляла KВ, у квітні 2023 з посади заступника голови КОВА звільнився Олег Торкунов, місце якого і посів Ємець.

Читайте: Заступник голови Київської ОДА Торкунов звільнився за власним бажанням, – ЗМІ

Нагадаємо, Кабінет міністрів України (КМУ) погодив призначення заступником голови Київської обласної державної адміністрації (КОДА) Михайла Ємця. Головою КОДА нещодавно був призначений Руслан Кравченко.

Читайте: Кабмін погодив голові КОДА Кравченку заступником Ємця

Фото: Facebook

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона