СБУ знайшла “прослушку” й приховані камери у робочому кабінеті директора Департаменту культури КМДА, – активістка Моріна

image
10 Березня 2023, 18:20
Поділитися:

10 березня 2023 г. 18:14

Служба безпеки України (СБУ) начебто знайшла в робочому кабінеті директора Департаменту культури Київської міської державної адміністрації (КМДА) Сергія Анжияка (на фото) пристрої для прихованої відео- та аудіофіксації. Наразі ця інформація неофіційна.

Про цеKВ стало відомо з допису на Фейсбук столичної активістки Аннабелли Моріної.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Сьогодні в робочому кабінеті директора Департаменту культури КМДА Сергія Анжияка співробітниками СБУ була виявлені встановлені кимось засоби негласних слідчих дій: відео спостереження та прослуховування. Департамент гудить”, – запостила Моріна.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Активістка принагідно цікавиться, мовляв, “Скільки часу в кабінеті працювало відео та аудіо спостереження? Місяць, кілька місяців, а, може, майже рік? Хто та що тепер знає про договорняки, хабарі, всі чорні схеми Департаменту культури КМДА?”.

Як інформувалаKВ, Київський міський голова Віталій Кличко призначив директором Департаменту культури КМДА Сергія Анжияка у серпні 2022 року.

До нього в статусі виконувача обов’язків з березня минулого року згаданим департаментом керував Володимир Мацюк (його було призначено в.о. директора департаменту після того, як попередня директорка Депкульту Яна Барінова та її перша заступниця Юлія Кепліна наприкінці лютого поїхали з Києва, евакуюючи своїх неповнолітніх дітей).

Зараз Моцюк є заступником Анжияка – начальником управління з питань національностей та релігій.

Читайте: Столичний Департамент культури штормить: розпочаті розслідування по нових кримінальних справах та внутрішні службові розслідування

Фото: Вечірній Київ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона