СБУ оголосила в розшук заступника голови ради безпеки рф та колишнього президента дмитра медведєва

image
10 Жовтня 2022, 21:16
Поділитися:

10 жовтня 2022 г. 19:15

Служба безпеки України підтверджує, що заступника голови ради безпеки рф і колишнього президента країни-агресора дмитра медведєва оголошено в розшук. Це сталося ще у березні 2022 року, на початку повномасштабної агресії рф.Також оголошено в розшук деяких представників путінського режиму.

Про це KВ стало відомо з повідомлення СБУ.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Він, як і більшість членів радбезу рф, є підозрюваним у кримінальному провадженні за ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України). Такі злочини караються позбавленням волі на строк до п’ятнадцяти років або довічно”, – йдеться у повідомленні.

Також оголошено в розшук таких представників путінського режиму, як:

міністр оборони росії шойгу.начальник департаменту інформації та комунікації конашенков.директор федеральної служби військ нацгвардії золотов.голова держдуми володін.голова ради федерації матвієнко.директор служби зовнішньої розвідки наришкін.секретар ради безпеки патрушев.представник мзс росії захарова.

та інші.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Слідчі СБУ спільно з прокурорами Офісу генерального прокурора продовжують роботу із документування дій кожного рашиста, які винні у злочинах проти України, аби притягнути їх до відповідальності.

Як раніше писала KВ, мер Києва Віталій Кличко повідомив, що від сьогоднішніх обстрілів російських варварів у столиці загинули 5 людей, 51 особа постраждала. Із них – 42 госпіталізовані до медзакладів міста.

Читайте: Ракетні удари по українській столиці та інфраструктурі, росіяни планували ще з початку жовтня – ГУР

Фото: СБУ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона