Самореалізація європейської молоді шляхом отримання неформальної освіти. Перша практика в Броварах

image
23 Жовтня 2019, 12:38
Поділитися:

22 жовтня 2019 року в місті Бровари розпочато впровадження проекту «Самореалізація європейської молоді шляхом отримання неформальної освіти», розробленого Палацом творчості дітей та юнацтва Броварської міської ради у партнерстві з Конвентом Самоврядної Співпраці Польща – Україна з Республіки Польща. Даний проект реалізовується за кошти Міністерства молоді та спорту в рамках українсько-польських обмінів, пріоритетами яких є відкриття спільного минулого і культурної спадщини, зміцнення співпраці і обміну досвідом у галузі технічної і спеціалізованої освіти, підтримка громадянської активності серед молоді та зміцнення міжкультурного діалогу шляхом створення умов для відкритості та толерантності серед молоді.

 

У перший день проекту у Палаці творчості дітей та юнацтва міста Бровари відбулось знайомство учасників та тренінгове заняття: «Епіцентр талантів: «Будьмо знайомі!», обмін досвідом роботи учнівського самоврядування Польщі та України, заняття хореографічним мистецтвом як поєднання навчання, спорту та стилю життя, майстер-клас «Театральне мистецтво як засіб емоційного спілкування без кордонів».

 

У роботі проекту взяв участь Олександр Ярема, заступник Міністра молоді та спорту України, голова Українсько-польської ради обмінів молоддю.

16 учасників проекту з міста Щецін (Польща) та 16 лідерів Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари (Україна) розпочали свою роботу в атмосфері піднесеності та високого позитиву. І тепер це велика єдина дружна команда, яка готова до нових відкриттів та пізнання!
 

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed