Самогубці у Києві: жінки стрибають з мостів

image
9 Червня 2019, 12:15
Поділитися:

У столиці на Дніпрі сталося кілька надзвичайних подій, які могли закінчитися трагічно. На щастя, обійшлося без жертв.   

Так, минулої суботи, 8 червня, ввечері до Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві надійшло повідомлення про те, що з Пішоходного мосту у Дніпро стрибнула дівчина.

Прибувши на місце події, водолази встановили, що жінка 1989 року була врятована пересічними громадянами, – розповіли рятувальники. Причину і обставини даного випадку встановлюватимуть правоохоронці. Найімовірніше, 30-річна жінка намагалася вкоротити собі віку.

Ще один інцидент стався на Північному мосту. На цей раз скоїти самогубство, стрибнувши у Дніпро, збиралася 19-річна дівчина. Про це повідомляє Патрульна поліцїя Києва.

Прибувши на місце події на виклик, патрульні побачили, що на краю мосту стоїть жінка та дивиться униз. Інспекторам вдалось налагодити діалог з 19-річною дівчиною, яка розповіла, що має конфлікт з батьками та хлопцем, і не хоче більше так жити, а тому прийшла сюди, щоб завершити свої страждання, – розповіли патрульні.

Під час тривалого спілкування поліцейським вдалось відговорити дівчину стрибати з мосту. На місце події патрульні викликали медиків для її подальшого огляду.

Тим часом працівники річкової поліції врятували потопаючого чоловіка.

Правоохоронцям повідомили, що під мостом з боку Труханового острова посередині річки пливе людина, яку зносить хвиля, – розповіли у поліції Києва.  

Чоловік не розрахував сили і не міг самостійно доплисти до берега. Він вже почав тонути, але на місце події вчасно прибув поліцейський катер.

 

 

 

 

 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ