Садок «Калинка» вийшов із карантину: мають запрацювати 5 груп | Трибуна

image
30 Червня 2020, 18:37
Поділитися:

У закладі дошкільної освіти «Калинка» на Торгмаші, де стався спалах COVID-19, закінчився карантин. Сьогодні-завтра там проводять дезінфекцію. Після цього спеціальна комісія вирішить, коли відкривати садочок: у кінці цього тижня чи на початку наступного. Про це «Трибуні» розповіла заступниця керівниці управління освіти Тамара Стельмах.

Як уточнила чиновниця, після огляду спеціальною комісією садок можуть відкрити вже в четвер, п’ятницю чи наступний понеділок. Рішення ухвалять за результатами перевірки.

Зі слів Тамари Стельмах, загалом запланували відкрити 5 груп. Водночас, у разі потреби, можуть і більше, адже «запас» учителів є. Точне число стане відомим так само після підсумків обходу.

Як зазначає освітянка, на цей час 9 із 10 хворих дітей одужали. Лише в однієї дитини останній ПЛРтест дав позитивний результат. Серед персоналу подолали недугу троє. Іще двоє педагогів, зокрема «нульова пацієнтка», хворіють. Щоправда в останньої значний прогрес. Також іще не одужав сторож.

Читайте також:

Батьки вихованців «Калинки» не заразилися COVID-19, а шпиталізованих дітей уже виписали з лікарніСадок «Калинка» закривають: у виховательки виявили COVID-19 (оновлено)Усі садочки Броварів не закривають. У «Калинці» COVID-19 заражені 12 людейУ Броварах перевірять на COVID-19 усіх працівників садочків На Київщині посилили карантин

Post Views: 103

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари