Садок «Калинка» відкривається завтра | Трибуна

image
6 Липня 2020, 18:02
Поділитися:

Уже завтра, 7 липня, відкриється для відвідувачів заклад дошкільної освіти «Калинка» на Торгмаші, який перебував на карантині через спалах COVID-19. Про це «Трибуні» розповіла заступниця керівниці управління освіти та науки Тамара Стельмах.

Зазначимо, сьогодні зранку під час оперативної наради міський голова Ігор Сапожко зауважив, що «Калинку» не відкрили – до закладу були зауваження. Нагадаємо, на початку минулого тижня садочок обіцяли відкрити щонайпізніше сьогодні.

Як розповіла «Трибуні» Тамара Стельмах, удень відбулось засідання відповідальної комісії, яка дозволила відкрити навчальний заклад для відвідування дітей. Сьогодні працівники садочка повідомляють батьками, що вже від завтра двері «Калинки» відчиняться.

Зі слів представниці управління освіти і науки, затримка з відкриттям виникла головно через кадрові питання: не всі працівники могли вийти з «лікарняного» сьогодні, а завтра вже можуть. Водночас чиновниця зауважила, що вже у всіх, хто захворів у закладі раніше, ПЛРтести – негативні.

Читайте також

Садок «Калинка» вийшов із карантину: мають запрацювати 5 групМіський клуб закрився: у співробітниці підозра на COVID-19Карантинні показники на Київщині нормалізувалися, але про послаблення не оголошують

Post Views: 21

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари