Сьогодні завершився саміт лідерства в Ірпені

image
4 Липня 2019, 18:54
Поділитися:

Сьогодні, 4 липня, відбулося офіційне закритя саміту лідерства в Ірпені в парку “Незнайка”.
Читайте також:Ірпінчан запрошують на фестиваль Трипілля
Нагадаємо, що 2-4 липня місто Ірпінь перетворилося на центр БУМу, який влаштували 1 000 молодих людей із 24 областей. Протягом 3-ох днів за підтримки менторів вони навчали як розвивати та змінювати себе, громаду та країну.
Працювали учасники протягом форуму за трьома основними блоками:

БАЖАЙ ВЕЛИКОГО: цілепокладання та мрієбудування, історії успіху від топ-спікерів; створення карти цінностей та мрій учасниками Саміту.
УДОСКОНАЛЮЙ СЕБЕ: майстер-класи з розвитку навичок та воркшопи з проектного менеджменту; максимум практичних інструментів для втілення власних ініціатив.
МОТИВУЙ ІНШИХ: командотворення та нетворкінг; гейміфікація події, яка сприятиме створенню національних та регіональних каналів комунікації для розвитку спільноти.

Одним з лекторів сьогоднішного заключного дня був капелан Андрій Зелінський. Він є дуже нетиповим представником української церкви. Священник має 3 освіти та знає 10 мов. Разом із бійцями подолав смугу перешкод і тепер на рівні з ними має право носити берет морського піхотинця. Він той хто вміє мотивувати і молодь його із задоволенням слухає. 

Після урочистого завершення всі бажаючі могли зробити селфі з лекторами, а також отримати відповіді на всі свої запитання.
За час навчання, учасники мали змогу ознайомитися з «Алеєю можливостей», у якій презентували свою діяльність понад двадцять молодіжних громадських організацій, послухати БУМ-лекції у сфері бізнесу, комунікацій та громадського сектору від провідних експертів країни.
Читайте також:Івана Купала в Ірпені: афіша заходів
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня