Сьогодні за підтримки “Нових облич” у Боярці відкрили новий сквер

image
15 Червня 2019, 23:00
Поділитися:

Сьогодні у Боярці команда “Нові обличчя” відкрила новий сквер. Він знаходиться неподалік від Михайлівської площі та вулиці Садової. Про це повідомив лідер партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк.

За його словами, ця частина міста дуже жвава, щодня через неї проїжджають багато мешканців Боярки. Тому тут вирішили зробити тут невелике затишне місце, де люди зможуть відпочити перед чи після поїздки громадським транспортом.

Читайте також: Що зроблено в Ірпені за останні три роки?

“Дякую Боярському міському голові Олександру Зарубіну за підтримку ініціативи команди “Нові обличчя”. Так, крок за кроком, ми зможемо зробити наші міста затишними і комфортними для людей”, – додав Карплюк.

Читайте також: Ірпінь: Історія успіху. Центральна площа

Крім того, лідер “Нових облич” зазначив, що під час спілкування з мешканцями Боярки радий був почути, що вони багато знають про розвиток міста Ірпінь за останні кілька років. “В Ірпені разом з командою “Нові обличчя” ми довели, що наші міста і села можуть стрімко розвиватися. Я переконаний – на власну історію успіху заслуговує кожна українська громада”, – підсумував Володимир Карплюк.

Нагадаємо, що Володимир Карплюк подав документи до ЦВК на реєстрацію кандидатом у народні депутати, на виборах, які відбудуться 21 липня цього року. Як відомо, очільник команди “Нові обличчя” запустив серію передач “Ірпінь: історія успіху”. Це розповідь про те, якими можуть бути усі українські міста з півночі на південь, із заходу на схід.

Джерело: Правда Ірпеня