Сьогодні у трьох районах Києва перекриють рух: де саме

image
12 Червня 2019, 07:45
Поділитися:

Сьогодні трьох районах Києва — Голосіївському, Деснянському та Печерському — перекриють рух транспорту у зв’язку з проведенням ремонтних робіт. Про це повідомляє «Київавтодор» та просить водіїв із розумінням поставитися до цих тимчасових незручностей.

Голосіївський район

Із 07:00 12 червня до 11:00 13 червня буде частково обмежено рух транспорту на вулиці Академіка Заболотного, на ділянці від ТРЦ «Магелан» до Феофанівського ринку. Там ремонтуватимуть асфальтобетонне покриття.

Деснянський район

У середу, 12 червня, з 08:00 до 20:00 на вул. Теодора Драйзера, на ділянці від вул. Миколи Лаврухіна до вул. Оноре де Бальзака, буде частково обмежено рух транспорту. Ремонті роботи проводитимуть у зв’язку з влаштуванням асфальтобетонного покриття.

Печерський район

У Печерському районі рух обмежать на цілих 7 днів. З 10:00 12 червня до 06:00 18 червня, буде проводитися ремонт асфальтобетонного покриття та деформаційного шва на шляхопроводі на вул. Михайла Бойчука.

Нагадаємо, через значну спеку влада столиці розглядає можливість обмежити в’їзд у місто для великогабаритного транспорту вже з 7 години ранку, а не з 10:00 до 22:00 години.

З 3 червня у столиці вже ввели обмеження руху для вантажівок загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь понад 7 т. Такі обмеження традиційно вводяться, коли температура повітря первищує +28 ºС.

Читайте більше цікавих новин у рубриці “Неофіційно”

Джерело: Вечірній Київ