Сьогодні у Києві відбудеться українське «класико»: «Динамо» та «Шахтар» розіграють Суперкубок

image
25 Серпня 2020, 12:16
Поділитися:

Матч на НСК «Олімпійський» зведе у протистоянні непримиренних суперників – букмекери називають фаворитами «гірняків», але «біло-сині» готові дати бій.
 
До сьогоднішнього вечора (а матч між «Шахтарем» та «Динамо» розпочнеться о 21-й за Києвом) в активі двох команд було по 8 перемог у Суперкубку України. 
Сьогодні одна із команд схилить шальки терезів у свій бік. Але головним каталізатором, у і без того запеклому протистоянні, буде інший фактор – тренерський. Мірча Луческу вперше зіграє проти своєї колишньої команди.
 
До слова, минулого тижня динамівські ультрас організували для румунського спеціаліста не надто гостинний прийом. Однак повторити цей фінт під час Суперкубку України їм навряд чи вдасться – матч, через карантинні обмеження, пройде за порожніх трибун, хоча раніше планувалося, що вболівальники зможуть частково заповнити сектори.
 
Тепер же за українським «класико» їм доведеться стежити з екранів телевізору – трансляція матчу буде доступна на телеканалах «Футбол 1» та «Україна».  
 
 
 
За прогнозами букмекерів, більші шанси на здобуття Суперкубку має донецький «Шахтар» – його перемогу букмекери оцінюють в 1,8 пунктів, тоді як успіх «Динамо» котується на позначці 3.7. Однак столичні фани розраховують на те, що Суперкубок таки залишиться в столиці принаймні ще на один сезон – нагадаємо торік саме «Динамо» виграло у вирішальному поєдинку з рахунком 2:1. 
 
Євген Лопушинський,  фото Сергій Фьодоров

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ