Сьогодні столицю чекають тепло та тумани

image
9 Жовтня 2020, 08:07
Поділитися:

У Києві в п’ятницю передбачається тепла погода з максимальною температурою повітря до +20 градусів, дощі якісь серйозні – навряд, південно-східний вітер не турбуватиме сильними поривами, можливі серпанок чи й туман. 

– П’ятниця в Україні сприятиме спокійному виїзду за місто на дачі, пікніки та полювання на гриби. Що вже треба брати більше до уваги – тумани. Окрім романтичності, згадування маленьких їжачків та вдалих фотографій у соцмережах, тумани погіршують видимість і можуть ускладнити ситуацію на дорогах, – повідомляє синоптик Наталя Діденко. – Вихідні також обіцяють теплО і відсутність злив, так що пора знову постити гриби, жовті листочки з крапельками туману, гумові чоботи у квіточки, хризантеми, сплячих солодко котів і смішних білок, у яких нарешті почали розпушуватися хвости.

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, 9 жовтня у столиці хмарно, з проясненням, можливий невеликий дощ. Вітер південно-східний, 5-10 м/с, температура вночі + 11-13 градусів, вдень підніметься до +18-20 градусів.

Нагадаємо, на легендарній київській річці створюють парк

Марія Катаєва, фото Mysh Mark

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ