Сьогодні стартує Інвестиційний форум міста Києва

image
10 Вересня 2020, 08:10
Поділитися:

Сьогодні, 10 вересня, в столиці відбудеться Інвестиційний форум міста Києва, де зокрема обговорять антикризові заходи в умовах пандемії.

 -Як адаптуватись та долати виклики, що постали з пандемією? Які антикризові економічні та соціальні стратегії розвитку потрібні столиці та приміським територіям? Про це будемо говорити на Інвестиційному форумі Києва. А також – про розвиток локального бізнесу та його вплив на розвиток громад. Екологічну безпеку Київської агломерації, культурну спадщину, креативні індустрії та туризм, – сказав мер столиці  Віталій Кличко.

Свої думки щодо цих тем висловлять учасники форуму – представники дипкорпусу в Україні, представники Європейського банку реконструкції та розвитку, мери європейських міст і урбаністи. А також – інвестори, керівники великих компаній, експерти. 

На форумі влаштують такі панельні дискусії:

  • Наслідки пандемії Covid-19 для урбаністичного розвитку. Світові тенденції. Українські реалії. Локальна ідентичність
  • Бізнес та його вплив на розвиток територіальних громад
  • Розвиток локального бізнесу: від виробника до кінцевого споживача
  • Екологічна безпека Київської агломерації: глобальні виклики та локальні можливості.
  •  Культурна спадщина та нова візія
  •  Індустрія розваг та фестивалів під час скорочення зовнішнього туризму
  • Public Talk від Dragon Capital: Досвід Варшави та Братислави

Онлайн трансляція є безкоштовною і розпочнеться 10 вересня о 10.00 годині за київським часом на медіасервісі MEGOGO у розділі «Шоу» або за посиланням https://megogo.net/ru/view/9939545-kievskiy-investicionnyy-forum-2020.html

Минулорічний Інвестиційний форум міста Києва, що відбувся у вересні 2019 року, був присвячений ідеї створення Великого Києва.

Він зібрав близько тисячі експертів та лідерів думок з різних країн світу. Серед учасників форуму були мер Кракова Яцек Майхровский, віцемер Будапешта Габор Багді, лауреат Нобелівської премії миру 2007 року Раджендра Пачаурі. Відкривав Форум Київський міський голова Віталій Кличко.

 

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ