Сьогодні Київ запускає весь наземний транспорт, метро – з 25 травня. ВІДЕО | Трибуна

image
23 Травня 2020, 12:19
Поділитися:

Уже за дві години, о 12:00, запрацює весь наземний міський транспорт столиці – і комунальний, і приватний. Сьогодні на маршрути запустять весь рухомий склад. Тим часом Київський метрополітен відновить роботу 25 травня, в понеділок. Про такі рішення столичної комісії з ТЕБ та НС щойно повідомили під час брифінгу в Київській міській державній адміністрації.

Зазначимо, про остаточне рішення щодо запуску транспорту столичні чиновники вчора пообіцяли розповісти сьогодні зранку. Під час брифінгу учасники озвучили статистику захворюваності та інших показників, які, з їхніх слів, дозволяють відновити роботи транспорту.

Брифінг у КМДА 23 травня о 10:00

Слід зауважити, що відповідно до показників, наданих Міністерством охорони здоров’я України, станом на вчора Київ не міг відновити роботу транспорту.

Нагадаємо, за вчорашніми даними МОЗ, не може відновити роботу транспорт і в Київській області. Ввечері це рішення так само підтвердила місцева комісія з ТЕБ та НС.

Міський голова Ігор Сапожко вчора також зазначив, що через продовження карантину в області місцеві дитячі садочки не відкриються 25 травня.

Фото – Дмитро Карпій, © «Трибуна-Бровари»

Читайте також:

На Київщині карантин не послаблюють – висока інцидентність23 травня запрацює наземний громадський транспорт КиєваЯк і який пасажирський транспорт ходить у Броварах

Post Views: 3 850

Джерело: Трибуна – Бровари