Сьогодні Кличко представить план першого етапу послаблення обмежень

image
28 Квітня 2020, 08:44
Поділитися:

Сьогодні, 28 квітня, мер Києва Віталій Кличко під час онлайн прес-конференції, представить план першого етапу послаблення обмежувальних заходів.
 
Про це Кличко заявив в ефірі телеканалу “Україна-24” 27 квітня.
 
У порівнянні з минулим тижнем, коли в нас кількість заражених сягали маже 100 осіб у деякі дні, сьогодні трохи кращі цифри. І ми сподіваємо, що хвороба піде на спад. І саме виходячи з такої динаміки, будемо поступово послаблювати обмеження. Сьогодні 12.00 я представлю наш план першого етапу,  В першу чергу, йдеться про зняття обмежень щодо роботи малого та середнього бізнесу. А також – відвідування парків, скверів та місць, де мінімальна загроза заразитися. А далі – будемо дивитися на динаміку захворюваності, – зазначив Віталій Кличко.

Він зазначив, що спілкується з мерами інших європейських міст,  цікавиться їх досвідом послаблення обмежень в ситуації пандемії. 

-Я спілкуюсь і з мером Праги, і Берліну, Гамбургу. Цікавлюся, як там поступово починають виходити з обмежень. Але всі зазначають, що загроза не відступила і що надалі слід дотримуватися простих правил – гігієна, мити частіше руки, дотримуватися дистанції, носити захисні маски. Це обов’язкові заходи, що треба виконувати навіть під час зняття обмежувальних заходів, – наголосив Віталій Кличко.

 
 

Ми є в Telegram (стеж за збоями в міському транспорті з нами).

Джерело: Вечірній Київ