Сьогодні ірпінці поминають двох земляків, які загинули на Сході

image
27 Липня 2020, 11:13
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сьогодні відбудуться панахиди за двома ірпінцями — Миколою Личаком і Олександром Давидчуком — які рівно шість років тому загинули в бою на Сході Україні. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«Сьогодні Ірпінь згадує Миколу Личака та Олександра Давидчука. Хлопці загинули в один день – 27 липня 2014 року під час бою в місті Лутугине Луганської області. Спочатку було поранено Миколу. Олександр намагався допомогти побратимові, але й сам потрапив під обстріл ворога. Тоді під Лутугиним загинули ще одинадцять айдарівців. Вічна пам’ять героям!» — написав Маркушин.

Він зазначив, що поминальні панахиди відбудуться сьогодні о 13:00 на ірпінському кладовищі біля могили Олександра Давидчука та о 15:00 на кладовищі в смт Немішаєве біля могили Миколи Личака.

Олександр Давидчук
Микола Личак

Нагадаємо, іменами Олександра Давидчука та Миколи Личака в Ірпені названі вулиці. У березні ц. р. Ірпінська міська рада посмертно присвоїла їм та ще шести загиблим учасникам АТО звання Почесних громадян міста.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV