Сьогодні ірпінські лікарі передали гуманітарну допомогу в Ірпінську центральну лікарню, що в Бучі

image
10 Березня 2022, 16:06
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сьогодні ірпінські лікарі передали гуманітарну допомогу в Ірпінську центральну лікарню, що в Бучі. Про це журналістам ITV повідомив директор КНП “Ірпінський центр медико-санітарної допомоги” Андрій Левківський.

“На сьогодні всі медики і пацієнти в лікарні у Бучі фактично в заручниках. Це майже 300 людей. Разом із ними і наш колега – директор закладу, депутат Ірпінської міськради  Антон Довгопол. Скориставшись “зеленим коридором”, ми передали автобусом туди медикаменти та продукти харчування. Дуже сподіваюся, що цим же автобусом звідти зможуть евакуюватися хоча би жінки”, – розповів Андрій Левківський.

Нагадаємо, до Ірпеня продовжують привозити гуманітарну допомогу. Нещодавно до міста доставили медикаменти і засоби особистої гігієни. “Доставив медикаменти та засоби особистої гігієни для мешканців нашого міста, а також отримав та привіз гуманітарну допомогу від друзів по спорту з Польщі. Захистити та допомогти нашим жителям є одним із пріоритетних завдань!  Україна переможе! Слава Україні!!”, – написав депутат Ірпінської міської ради Олександр Пащинський.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV