Сьогодні абітурієнти складають ЗНО з історії України

image
4 Червня 2019, 09:49
Поділитися:

4 червня абітурієнти складають тести зовнішнього незалежного оцінювання з історії України. На випробування зареєструвалося 231 857 осіб. Упродовж 150 хвилин вони мають виконати 60 завдань сертифікаційної роботи з історії України, аби набрати 94 тестових бали. Оцінювання розпочнеться об 11:00. Допуск абітурієнтів до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50.

Про це повідомляє офіційний сайт Українського центру оцінювання якості освіти.

– 4 червня 231 857 осіб осіб, щоб отримати 94 бали, упродовж 150 хвилин виконуватимуть 60 завдань сертифікаційної роботи з історії України, – йдеться у повідомленні.

Центр оцінювання якості освіти нагадує, що вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності наступних документів:

– оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;

– паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті;

– запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

Під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування та відтворення інформації, друкованих та рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Нагадаємо, ЗНО з української мови та літератури зібрало найбільшу кількість абітурієнтів – 339 753 осіб.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ