«Ryanair» розпродає «рятівні» квитки до Кракова для пасажирів скасованих рейсів МАУ

image
12 Листопада 2019, 10:40
Поділитися:

Авіакомпанія «Райнейр» («Ryanair») оголосила розпродаж квитків на рейси Київ – Краків за ціною від 9,99 євро. Таку акцію ірландський ловкостер оголосив через те, що українська компанія МАУ («Міжнародні авіалінії України») скасувала рейси в цьому напрямку. Про це повідомляє Центр транспортних стратегій з посиланням на інформацію «Райнейра».

У новині вказано, що «Райнейр» запускає «рятівні» тарифи на своєму маршруті Київ – Краків, де літаки здійснюють рейси 5 разів на тиждень. Таке рішення авіакомпанія ухвалила з метою перевезти клієнтів, «які постраждали від скасування МАУ свого київського маршруту з січня 2020 року».

«Квитки за ціною від 9,99 євро вже надійшли в продаж, але скористатися пропозицією можна буде тільки до 00:00 четверга 14 листопада», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, минулого тижня авіакомпанія МАУ заявила, що у зв’язку з нерентабельністю із 14 січня наступного року авіаперевізник припиняє виконувати регулярні рейси між Києвом і Краковом, а з 29 березня 2020 року − між Києвом і Бангкоком.

Читайте також:

Нерентабельно: рейсів із Києва до Кракова та Бангкока не буде
Подорожі з безвізом: що потрібно мати та як себе поводити під час перетину кордону.
У Монголію ‒ без візи: дипломати укладуть двосторонню угоду

Джерело: Трибуна Бровари