“Русскій воєнний корабль”: у Києві пройшла виставка карикатур про війну, – ФОТО

image
25 Травня 2022, 21:58
Поділитися:

25 травня у Києві пройшла Міжнародна виставка політичних та антивоєнних карикатур “Русскій воєнний корабль, йди на …!”. У ній взяли участь 40 художників із 12 країн світу.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

У Києві пройшла виставка карикатур на антивоєнну иа політичну тематику, УНІАН/Віктор Ковальчук

У Києві пройшла виставка карикатур на антивоєнну иа політичну тематику, УНІАН/Віктор Ковальчук

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал: там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, регіону та України.

У Києві пройшла виставка карикатур на антивоєнну иа політичну тематику

У цій творчій акції взяли участь 40 художників із 12 країн світу, які загалом представили 203 роботи. Найцікавіші роботи згодом планують включити в альбом карикатур.

Після проведення виставки у Києві автори планують продовжити роботу в напрямку крос-промоції європейськими містами, а також познайомити з експозицією мешканців Чернігова, Львова та інших міст України.

Світлини з виставки опублікував УНІАН.

Раніше ми писали про те, що на Михайлівській площі у Києві влаштували виставку розбитої військової техніки окупантів. На ній можна було побачити танк Т-72Б3, башню від БМД-4, машину РЕБ та частину позашляховика “Тигр” противника, які наші воїни перетворили на металобрухт, повідомляє військове телебачення. Цю “гордість” рф Збройні Сили України перетворили на гори металобрухту.

Крім цього, ми повідомляли, що в Києві, на проспекті Повітрофлотський, 41 оновили сквер біля Солом’янської РДА. На початку війни біля будівлі були вириті траншеї. Фортифікаційні споруди були необхідні для того, щоб перекрити противнику можливий наступ на столицю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua