Руслан Семенець: «Хто хотів перемогти, той і переміг». Броварський «Юніон» розгромно програє «Селтіку» із с. Плоске (ВІДЕО)

image
4 Червня 2019, 17:20
Поділитися:

В неділю, 02.06.2019 року відбулись матчі третього туру в рамках чемпіонату Броварського району з футболу серед команд першої ліги.
Броварський футбольний клуб «Юніон», який після двох перших турів мав одну перемогу та одну поразку та займав п’яту позицію в турнірній таблиці, зустрічався в с. Плоске з місцевою командою «Селтік».
Президент броварського клубу не зміг недільного ранку зібрати оптимального складу команди та приїхав до суперників з напіврезервним складом.
Початок матчу не віщував якоїсь тривоги. Гра була рівною, моменти були як в однієї команди, так в іншої, але першими відкрили все ж таки господарі поля. Гравці «Юніону» не відсиджувались в обороні і вже через декілька хвилин Панєвін Валентин зрівняв рахунок. Час йшов до перерви і саме «гол в роздягальню» змогли організувати гравці ФК «Селтік». 

На перерву команди пішли з рахунком 2:1 на користь господарів матчу, команди з с. Плоске, ФК «Селтік».
Вже в другому таймі команда Руслана Семенця «посипалась», травма Вадима  Кукси, помилка на помилці, гол за голом і вже до кінця гри «Юніон» пропускає ще чотири м’ячі. Кінцевий результат 6:1 на користь ФК «Селтік» зовсім не порадував ні команду, ні її наставника Руслана Семенця.

Звичайно я результатом не задоволений, після першого тайму сподівався, що ми дамо бій «Селтіку», але відсутність через травму ключових гравців та чергова травма ще одного нашого гравця вже в цьому матчі все ж таки далась взнаки. Хочу подякувати команді «Селтік» за гостинність та чудовий «бій». Жага до перемоги цієї команди і зробила гру. Хто хотів перемогти, той і переміг, все закономірно, – прокоментував матч президент футбольного клубу «Юніон» Руслан Семенець.

В цей день  в цьому ж турнірі пройшли інші три матчі. Команда «Димерка» у себе вдома перемогла красилівський «Арсенал» з рахунком 2:1, ФК «Богданівка» показує стабільну гру та втретє перемагає команду «Літки» з розгромним рахунком 10:3. Один гол вирішив долю матчу, який проходив в с. Шевченкове, в якому місцева «Альтернатива» зазнала поразки ФК «Рудня» з рахунком 0:1.
Тож після трьох турів у Чемпіонаті Броварщини з футболу серед команд I ліги беззаперечним лідером турнірної таблиці із стовідсотковим результатом залишається ФК «Богданівка». В спину їм дихають «Селтік» та «Рудня», які мають в своєму активі 7 очок. Броварський «Юніон» з п’ятої позиції опустився на шосту. Без перемог та з нулем в активі залишаються красилівський «Арсенал» та команда «Літки».


В суботу, 08.06.2019 року в рамках вже четвертого туру цього турніру ФК «Юніон» в Броварах буде приймати команду «Арсенал», ФК «Димерка» поїде в с. Літки, де зіграє з місцевим ФК «Літки», команда «Рудня» прийме у себе вдома своїх географічних сусідів з с. Богданівка, ну а команда ФК «Селтік» знову проведе домашній матч. Цього разу в с. Плоске завітає ФК «Альтернатива» з с. Шевченкове.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed