Руслан Кравченко: Трагедія Бабиного Яру не мала повторитись

image
29 Вересня 2023, 10:49
Поділитися:

29 вересня 2023 г. 10:45

Трагедія Бабиного Яру, в якому за два роки фашистські окупанти стратили понад 100 тисяч людей різних національностей, не мала повторитись. Але сьогодні росія намагається знищити все, що повʼязано з Україною та українцями. Ми дамо жорстку відповідь агресорам, а кожен злочинець буде знайдений і покараний.

На цьому, як передаєKВ, наголосив начальник Київської обласної військової адміністрації (КОВА) Руслан Кравченко.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Трагедія Бабиного Яру не мала повторитись. Адже людство жахнулося, коли у вересні 1941 року в передмісті Києва фашисти за два дні розстріляли 30 тисяч євреїв. За два роки в Бабиному Яру фашистські окупанти стратили понад 100 тисяч людей різних національностей. Якими вони були? Як бачили своє подальше життя? Про що мріяли? Ми цього вже ніколи не дізнаємося, бо їхнє майбутнє назавжди перекреслив геноцид”, – зазначив начальник Київської ОВА.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Руслан Кравченко зауважив, що сьогодні, на жаль, людиноненависницький світ продовжує існувати.

“росія намагається знищити все, що повʼязано з Україною та українцями. Знову той самий геноцид. Знову масові поховання українців, розстріляних рашистами”, – нагадав він.

Очільник КОВА висловив впевненість, що ми з кожним днем стаємо міцнішими та даємо жорстку відповідь агресорам. Українці усвідомили свою силу і готові до подальшої боротьби. У злочинів проти людства немає строку давності. Кожен злочинець буде знайдений і покараний.

“Вічна пам’ять жертвам трагедії Бабиного Яру. Вічна пам’ять усім загиблим від рук воєнних злочинців. Слава нашим Героям, які боронять рідну землю”, – додав Кравченко.

Читайте: Руслан Кравченко: Київщина – у пʼятірці регіонів-лідерів, привабливих для бізнесу

Фото: Facebook Руслана Кравченко

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона