Руслан Кравченко привітав українців з Днем соборності

image
22 Січня 2024, 15:07
Поділитися:

22 січня 2024 г. 15:05

Голова Київської обласної військової адміністрації (КОВА) Руслан Кравченко привітав українців з Днем соборності України, який відзначають щороку 22 січня. Він наголосив, що в соборність – це перемога України та її майбутнє.

Про це, як передає KВ, повідомив Руслан Кравченко.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“В соборності наша Перемога! В соборності майбутнє нашої країни та кожного з нас! Справжню цінність соборності та єдності зрозуміли на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів”, – йдеться у повідомленні Руслана Кравченка.

Він підкреслив, що національна єдність стала не лише базовою цінністю, а й також “це те, що дало нам сили вистояти в перші місяці війни, боронити найдорожче – незалежність та суверенітет України. Єдність – це те, що сьогодні попри всі виклики, допомагає нам захищати країну від російських окупантів”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Сьогодні ми єдині у своєму прагненні повернути своє! Наш Донецьк, Луганськ, Маріуполь, Севастополь. Все те, що окупував ворог. Ми єдині в нашому прагненні повернути додому тих, хто через російську агресію змушений був покинути свої оселі. Єдині в прагненні відновити все зруйноване агресором. Ми єдині в нашому прагненні до Перемоги, миру та свободи. Вдячні тим, хто боронить нашу незалежність. Шануємо тих, хто поклав життя за Україну. З Днем Соборності України!”, – наголосив голова КОВА.

Раніше KВ повідомила, що Президент України Володимир Зеленський привітав громадян з Днем Соборності України. Він повідомив, що внесе у Верховну Раду законопроєкт, який дасть змогу запровадити інститут множинного громадянства, щоб мати українське громадянство могли усі етнічні українці із різних країн світу, окрім громадян країни-агресора.

Читайте: Зеленський у День Соборності: Українці засвоїли уроки боротьби за державність (відео)

Фото: Руслан Кравченко

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона