Руслан Кравченко проінспектував процес відновлення низки будинків у рамках UNITED24

image
17 Серпня 2023, 13:38
Поділитися:

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко проінспектував процес відновлення низки будинків у рамках UNITED24. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook

«Дотримання термінів та якість робіт! Це те, чого вимагаю від кожного підрядника, залученого до відновлення пошкоджених обʼєктів на Київщині. Побував в Ірпені та Милі. Відвідав низку обʼєктів, де триває відновлення багатоквартирних будинків у рамках UNITED24. Крім того, що слідкую за роботами онлайн із власного кабінету, періодично виїжджаю безпосередньо на місце. Інспекції проводжу без попереджень, щоб розуміти реальний стан справ», – наголосив Руслан Кравченко.

Начальник Київської ОВА зауважив, що перед усіма стоїть головне завдання: якомога швидше відновити те, що зруйнували окупанти, і повернути людей додому. 

«Тому від підрядників вимагаю працювати оперативно та якісно. На всі зауваження та скарги людей щодо процесу робіт реагую невідкладно. Уся відбудова має бути прозорою, а кошти використовуватися ефективно. Від цього залежить довіра до нас як міжнародних партнерів, так і громадян України», – зауважив він. 

У рамках проєкту UNITED24 будуть відновлені 18 багатоквартирних будинків на Київщині. Роботи тривають уже на 16 обʼєктах. До повномасштабного вторгнення в цих будинках мешкали понад 4,5 тис. людей.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація