Руслан Кравченко: Посилення співпраці з Канадою відкриє нові можливості для розвитку Київщини

Руслан Кравченко: Посилення співпраці з Канадою відкриє нові можливості для розвитку Київщини
7 Жовтня 2024, 13:33
Поділитися:

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко зустрівся з Послом Канади в Україні Наталкою Цмоць. 

Під час зустрічі сторони обговорили поточну безпекову ситуацію на Київщині, наслідки російської агресії та результати відбудови регіону. Ще одне важливе питання – енергетична ситуація та потреби Київщини у когенераційних установках. 

«Маємо ще чудову ініціативу — започаткувати побратимство між Київщиною та провінцією Онтаріо та підписати Меморандум про партнерство. Наразі ми активно ведемо діалог з Посольством України в Канаді щодо реалізації цієї ініціативи. Спільна робота відкриє нові можливості для співпраці та розвитку», – повідомив Руслан Кравченко. 

Начальник Київської ОВА також запропонував створити онлайн платформу для бізнесу, де представники бізнесу, компанії та виробництва з конкретних регіонів мають можливість інформувати про свої продукти та послуги. 

«Обговорили і залучення канадських інвестицій в економіку області. Київщина готова надавати найкращі можливості для інвесторів. Економіка, що працює – одна зі складових перемоги України. Насамперед йдеться про оборонно-промисловий комплекс. Спільні проєкти можуть зміцнити нашу безпеку та сприяти економічному розвитку», – наголосив Руслан Кравченко

Також під час зустрічі було обговорено питання щодо облаштування укриттів та потреби закладів охорони здоров’я Київщини у сучасному обладнанні для надання якісних медичних послуг.

Начальник Київської ОВА запропонував пані Послу розглянути можливість започаткувати партнерство між медичними та освітніми закладами Київщини та Канади. 

Джерело: Київська обласна військова адміністрація