Руслан Кравченко на презентації Фундації Катерини Осадчої: Допомога дітям які залишилися без батьків, має об’єднати всіх нас (фото)

image
7 Листопада 2023, 19:30
Поділитися:

7 листопада 2023 г. 19:25

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко взяв участь у презентації Фундації Катерини Осадчої. Катерина Осадча спільно з Фондом “Твоя опора” та іншими благодійниками активно збирає кошти на купівлю житла для дитячих будинків сімейного типу.

Про це KВ стало відомо з допису голови КОВА Руслана Кравченка у соцмережі Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Напрями роботи Фундації Катерини Осадчої – допомога дітям, які залишилися без батьків, та пошук зниклих цивільних осіб.

“Допомогти дітям, які залишилися без батьків. Таке бажання об’єднує багатьох із нас. Кожна дитина повинна мати родину та люблячих батьків. І зовсім не важливо: це прийомні батьки чи біологічні”, – сказав Руслан Кравченко.

Катерина Осадча спільно з Фондом “Твоя опора” та іншими благодійниками активно збирає кошти на купівлю житла для дитячих будинків сімейного типу. Це ті родини, які були вимушені покинути свої оселі через військову агресію росіян. Один будинок уже купують для родини, яка мешкатиме на Київщині.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Підтримка таких родин – і моє завдання. Сьогодні на Київщині є 59 дитячих будинків сімейного типу. Ще 12 будинків сімейного типу та 13 прийомних сімей з початку війни переїхали до області. Ті, хто покинули свої домівки, мріють про власне комфортне житло, де незалежно від обставин лунатиме дитячий сміх та буде затишно й безпечно. Активно залучаємо благодійників до будівництва житла для прийомних родин. Такий будинок уже зводить МХП у Миронівці. Вдячний їм за активну позицію та допомогу”, – сказав начальник КОВА.

Руслан Кравченко підкреслив, що кожна дитина, яка сьогодні не має батьків, має знайти по-справжньому свою родину.

Читайте: Кравченко: Медицина Київщини повинна бути готовою допомогти кожному Захиснику України

Фото: Facebook Руслан Кравченко.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона