Розширено перелік випадків, коли складатимуть єдиний вступний іспит | Трибуна

image
19 Грудня 2019, 09:29
Поділитися:

У 2020 році заплановано розширити перелік спеціальностей, на які потрібно буде складати єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови за технологією ЗНО на магістратуру. Про це йдеться в повідомленні Міністерства освіти і науки України.

Так, у 2018 році таких спеціальностей було 18, у 2019 – 32, у 2020 році складання ЄВІ передбачено для більш як 80 спеціальностей. На «Право» та «Міжнародне право», крім цього, вступники складатимуть єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) з Права та Загальних навчальних правничих компетентностей.

Реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ триватиме з 6 травня до 18:00 3 червня. Єдиний іспит відбудеться 1 липня, а єдине фахове вступне випробування – 2 липня. Прийом заяв та документів для таких вступників почнеться 5 липня і триватиме до 22 липня.

Для всіх інших вступників у магістратуру терміни подачі документів, складання іспитів та інших вступних процедур визначаються правилами прийому вишів.

Важливою новацію є те, що подача електронних заяв тепер буде доступною не тільки для вступників на базі 11-ти класів, але й для вступників у магістратуру після бакалаврату. Окрім того, можливість подачі документів через е-кабінети буде у вступників, які мають право на пільги.

Читайте також:

ЗНО-2020: які завдання та вимоги очікують на абітурієнтів
ЗНО з математики стане обов’язковим з 2021 року – МОН
Як звернутися до служби освітнього омбудсмена. КОНТАКТИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари