Розробники шкільних інтерактивних комплексів провели майстер-клас для ірпінських учителів

image
19 Лютого 2021, 14:23
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Вчителі ірпінських шкіл, які застосовують у роботі інтерактивні комплекси на основі сенсорного модуля «Camtouch», отримали нові знання й практичні навички користування цим винаходом від його розробників. Про це повідомило управління освіти і науки Ірпінської міськради.

Зазначається, що учасники зустрічі, яка відбулася в школі №17, «зосередилися на практичних аспектах застосування можливостей обладнання при викладанні різних навчальних предметів», поставили свої запитання розробникам, а також обмінялися досвідом між собою.

В управлінні освіти наголосили, що за сприяння Ірпінської міської ради школам і ліцеям міста було надано 15 комплектів інтерактивного мультимедійного обладнання.

«Окрім того, за сприяння департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації у СЗОШ №2 встановлюються навчальні кабінети з фізики та географії, у СЗОШ №12 – фізики та хімії, у ЗОШ №17 – фізики та географії, у Ліцеї №3 – фізики та біології. Всі навчальні кабінети укомплектовані необхідним обладнанням та інтерактивними мультимедійними комплексами», – відзначається в повідомленні.

Нагадаємо, інтерактивний комплекс на основі сенсорного модуля «Camtouch LS180-1» — це пристрій, що дозволяє перетворювати будь-який проєктор чи монітор телевізора на інтерактивну дошку, якою можна керувати за допомогою спеціальних стилусів. Комплекс сумісний із усіма файлами і додатками, які встановлені на комп’ютері. Використовуючи цю технологію, можна робити нотатки на екрані (писати, малювати, переміщувати, змінювати розмір, зберігати, видаляти), керувати презентаціями (створювати й видаляти слайди, редагувати інформацію, акцентувати увагу на потрібних об’єктах, перемикати слайди), керувати комп’ютером на проєкції екрану, взаємодіяти з інтерактивим компонентом, установленим на ПК.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV