Розробляється інструкція з використання Brandbook міста

image
2 Грудня 2019, 19:56
Поділитися:

02.12.2019 року відбулося чергове засідання наглядового оргкомітету, який займається розробкою бренду Фастова. В ньому взяли участь міський голова М. Нетяжук, перший заступник міського голови О. Зикова, представники депутатського корпусу та працівники міськвиконкому. З метою обговорення та подальшої було запрошено одного з виконавців робіт, що проводяться у співпраці з Ініціативою Європейського Союзу «Мери за економічне зростання» на виконання плану місцевого економічного розвитку Фастова задля створення маркетингової стратегії.

Процедура створення бренду міста вже досягла етапу розробки кольорової гами (кольорова схема, формули), шрифтової гарнітури (основний та альтернативний шрифт), іміджевої продукції (фірмовий стиль), online ресурсів (соціальні мережі), стилізації існуючого сайту міста.

За результатами засідання  виконавцю висловлені деякі зауваження та надано низку рекомендацій оргкомітету, які мають бути враховані під час фіналізації інструкції з використання бренда Brandbook Фастова.

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів