Розправа за борг: побили та відібрали гроші й документи

image
2 Березня 2019, 16:57
Поділитися:

Через несплату за орендовану кімнату на території одного зі столичних СТО, невідомі жорстоко побили заробітчанина, після чого насильно посадили до автомобіля «Ауді Q7» та відвезли в Бровари. Там, за постійним місцем проживання потерпілого, під погрозою, зловмисники відібрали його гроші та документи,  повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

Упродовж доби оперативники управління карного розшуку та Броварського відділу поліції встановили, розшукали та затримали підозрювних, причетних до вчинення цього злочину. Злочинцями виявилися двоє жителів столиці.

Чоловіків затримано у порядку ст. 208 КПК України. До обрання міри запобіжного заходу вони перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання.

Під час невідкладних обшуків за місцями проживання та в авто затриманих вилучено речові докази: гроші, особисті речі та документи потерпілого.

Також з’ясовувалося, що авто, на якому пересувалися зловмисники, перебуває в угоні. Його також вилучено. До з’ясування всіх обставин автівка перебуватиме на майданчику тимчасового утримання.

Цей злочин розслідуватимуть слідчі у порядку ст. 187 (розбій), ст. 189 (вимагання), ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) і ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території столиці та її області. Досудове розслідування триває.

Основне фото – з Інтернету

Джерело: Трибуна Бровари