Розпочинається формування черги до нового дитсадка у Стоянці

image
3 Вересня 2020, 13:05
Поділитися:

10 вересня розпочинається формування черги в електронному вигляді до нового дитячого садочку №12 «Смайлик», що знаходиться за адресою: м. Ірпінь, вул. Незалежності, 5А (р-н Стоянка). Про це повідомляє управління освіти ІМР у Фейсбук.

Для тих, хто не зареєстрований в електронній черзі до іншого садочку м. Ірпеня, реєструватися можна починаючи з 8 години 10 вересня 2020 р. самостійно на сайті https://reg.isuo.org.
Для батьків, чия дитина вже зареєстрована в електронній черзі до будь-якого садочку м. Ірпеня, але мають бажання потрапити до ЗДО №12 «Смайлик», надається можливість у період з 10 по 21 вересня 2020 р. включно в управлінні освіти і науки за адресою: м. Ірпінь, вул. Шевченка, 3А, каб. 5, перенести свою заявку до ЗДО № 12 «Смайлик» на підставі письмової заяви (написаної власноруч, зразок додається), долучивши копію свідоцтва про народження дитини та копію документа, що підтверджує право на пільгу, передбачену чинним законодавством (якщо така є).

При перенесенні заявки з одного закладу до ЗДО №12 «Смайлик» ви вибуваєте з черги за попереднім місцем реєстрації.

Пам’ятайте:

в електронній черзі можна бути зареєстрованим лише в один садок м. Ірпеня;
ви самостійно в електронному кабінеті не маєте можливості переводитись з садочку в садок, функцію переводу здійснює виключно спеціаліст управління освіти за вашою заявою;
не видаляйте самостійно свої заявки в інші садки Ірпеня, бо поновленню вони не підлягають;
черга формується програмою автоматично, основним критерієм її формування є дата створення заявки та наявність пільг.

За додатковою інформацією звертайтеся за тел. (04597) 60768, 67000 або електронною адресою [email protected].
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: По вулиці Ярославській кладуть новий асфальт
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня