Розпочинається фестиваль театру поза сценою Osten-Sacken у Немішаєво

image
4 Липня 2019, 15:27
Поділитися:

4 липня в Немішаєвому традиційно розпочнеться Міжнародний фестиваль театру поза сценою Osten-Saken Off-stage Festival на руїнах графського маєтку Остен-Сакен, що на масиві Біохімзавод. Цьогоріч фестиваль пройде з 4 по 7 липня під гаслом «твори свою реальність» і має на меті створення нетворкінгової платформи для митців, громадських активістів та активної молоді.

Фестиваль відбувається за підтримки: Українського культурного фонду, Велика Ідея. Big Idea, Платформи Острів, Управління молодіжної політики Київської обласної державної адміністрації та Немішаївської cелищної ради.

Програма заходу складається з виступів сучасних театральних колективів (КІТ, ЯКИЙ ГУЛЯЄ САМ ПО СОБІ (ТАМ); ШАФА (Кубара); ОСІНЬ НА ПЛУТОНІ (Сашко Брама); WELCOME TO (Майбуш); РЕКУРСІЯ (перформанс із Харкова) та музичних гуртів (Олексій Дьячков, Space Spice Boy, Karr, Vestibule). Протягом усього фестивалю будуть працювати талановиті художники й урбаністи, створюючи екологічні арт-об’єкти та функціональні інсталяції (зокрема глядацький амфітеатр) на території садиби й у селищі.

Також в рамках фестивалю буде діяти справжня ART лабораторія. Вона включатиме в себе різного роду тренінги та майстер-класи для місцевої молоді, які допоможуть позбутися скутості та почувати себе вільно і впевнено перед публікою.

Фестиваль засновано у 2016 році як акумуляцію нових підходів до театральної практики. Цього року фестиваль розширює формат, об’єднуючи різні мистецькі напрямки та неформальну освіту. Osten-Sacken Off-Stage Festival 2019: Synergy фокусується на новітніх мистецьких практиках у театрі, музиці, кіно, ленд-арті та ставить за мету створення міждисциплінарного культурного продукту.

Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація