Розпочався наглядовий аудит системи управління якістю

image
24 Вересня 2020, 16:42
Поділитися:

Вже майже два роки виконавчий комітет Фастівської міської ради працює відповідно до міжнародних стандартів якості ISO 9001 та на основі європейських принципів самоврядування і розбудови місцевої демократії. У жовтні 2018 року Фастів, отримавши важливий та престижний сертифікат, який засвідчив стандартизацію процесів надання послуг мешканцям, приєднався до когорти прогресивних міст України.

Цьому передувала копітка робота усіх працівників міської ради, її структур, за результатами якої вдалося усунути функції, що дублюються, уніфікувати документообіг, чітко розподілити завдання між працівниками, налагодити оперативний внутрішній контроль. За цей час система управління якості стала інструментом, який сприяє забезпеченню стабільного розвитку територіальної громади міста, досягненню пріоритетів його розвитку шляхом підвищення результативності та ефективності діяльності виконавчих органів міської ради.

Сьогодні у Фастівській міській раді розпочався наглядовий аудит системи управління якістю, передбачений договором про сертифікацію, який має підтвердити функціонування виконавчих органів міста відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO 9001:2015. Протягом двох днів його здійснюватиме провідний аудитор органу сертифікації «Глобал Сертифік» Павло Підгаєць.

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів