“Розпочалася видача житлових сертифікатів українцям, чия домівка була знищена, – DIM

image
9 Листопада 2023, 18:09
Поділитися:

9 листопада 2023 г. 18:03

Група компаній DIM доєдналась до державної програми “єВідновлення”, в рамках якої українці, житло яких було знищено внаслідок російської агресії, можуть отримати нову квартиру в одному з житлових комплексів забудовника.

Про це KВ стало відомо з публікації групи компаній DIM у соціальних мережах.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Ми доєдналися до програми компенсації зруйнованого житла. З DIM.Trade-In ви можете оформити квартиру в Метрополісі, LUCKY LAND або Park Lake City”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Так, видача сертифікатів розпочалась 5 листопада. Компанія співпрацює з як і з національними банками Ощадбанк, Сенс, ПриватБанк, так і з комерційними платіжними організаціями.

Як раніше писала KВ, український бізнес повинен активно досліджувати можливості для розвитку в умовах війни та встановлювати партнерства з іноземними інвесторами, спираючись на прозорість, відкритість та готовність до співпраці. Соціальний аспект і ризик-менеджмент також грають важливу роль. Успішні іноземні інвестори цікавляться не лише прибутком, але й соціальними питаннями та задоволенням потреб населення. Це допомагає побудувати довіру та розірвати міфи про корупцію та нестабільність.

Читайте: У DIM розповіли про аспекти залучення іноземних інвестицій у будівельну галузь України

Фото: DIM

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона