Розгромив приймальню Мінсоцполітики у Києві, бо не міг знайти собі дружину: як покарають хулігана, – ФОТО

Розгромив приймальню Мінсоцполітики у Києві, бо не міг знайти собі дружину: як покарають хулігана, – ФОТО
8 Жовтня 2024, 16:49
Поділитися:

У Києві судитимуть 32-річного чоловіка, який розгромив приймальню громадян Міністерства соціальної політики України, бо не міг знайти собі дружину.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Наприкінці вересня 2024 року чоловік зайшов до приймальні громадян міністерства та зненацька почав стільцем бити вікна та перекидати офісні меблі і техніку, супроводжуючи ці дії брутальною лайкою.

Перелякані працівники та відвідувачі ледве встигли вибігти на вулицю та викликали поліцію. У подальшому з’ясувалось, що чоловік в Києві перебуває проїздом. На спеціальних обліках лікарів психіатра та нарколога не перебуває, військову службу не проходив, офіційно не працевлаштований, – розповіли в прокуратурі.

Як зазначили в пресслужбі відомства, свою агресію чоловік пояснив життєвими негараздами, мовляв, тривалий час не міг познайомитись із порядною жінкою та створити сім’ю а на його думку, державні установи не бажали допомогти йому у цьому питанні.

За хуліганство йому загрожує покарання у виді штрафу від 17 тис. грн до 34 тис. грн. або пробаційний нагляд до 3 років або обмеження волі на той самий строк.

Нагадаємо, також ми повідомляли про те, що 19 червня у Києві чоловік розбив одразу шість автомобілів в Оболонському районі столиці. Серед них – машина ЗСУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua