Розгромна поразка броварського ФК «Юніон» у чемпіонаті Броварщини | Трибуна

image
13 Вересня 2020, 19:33
Поділитися:

Цими вихідними на Броварщині проходили чергові матчі в рамках XI туру чемпіонату Броварського району з футболу серед команд I ліги. Увага журналістів «Трибуни-Броварів» була прикута до матчу за участі броварського футбольного клубу «Юніон», який після невдалого початку сезону все ж таки дістався середини турнірної таблиці.

У суботу, 12 вересня, ФК «Юніон» поїхав у гості в с. Шевченкове, де і відбулась принципова гра проти місцевої «Альтернативи».

О 17:00 свисток головного арбітра матчу Дмитра Вакуленка (с. Тарасівка) сповістив про початок матчу.
Із перших хвилин на футбольному полі точилася запекла боротьба.

Вже на другій хвилині матчу, перестрибуючи через лежачого гравця, правий захисник Олександр Чернишенко невдало приземлився на ногу, в результаті чого отримав серйозну травму гомілки. На його позицію вийшов Максим Ширяєв.

Чемпіонат з футболуЧемпіонат з футболуЧемпіонат з футболуЧемпіонат з футболу

Протягом першого тайму броварчани намагалися «пробити» голкіпера ФК «Альтернатива» – за 44 хвилини матчу по воротах гравців із с. Шевченкове було зроблено понад 10-ть ударів. Але остання хвилина першого тайму запалила радість на обличчях місцевих вболівальників. Гол «у роздягальню» – і на перерву броварчани пішли програючи з рахунком 1:0.

Чемпіонат з футболуЧемпіонат з футболу

Тренеру ФК «Юніон» потрібно було щось змінювати, тож відбулася «рокіровка»: Максим Прокопчук вийшов замість нігерійського легіонера броварської команди Поля Обебедуо. Саме це дисбалансувало і так неналагоджену гру гравців «Юніона» –з’явилися провали в обороні та в середній лінії поля.
Натомість гравці «Альтернативи» вдало скористалися цими «дірками» та до кінця гри змогли забити ще тричі.

Чемпіонат з футболуЧемпіонат з футболуЧемпіонат з футболуЧемпіонат з футболу
Тож рахунок 4:0 на користь ФК «Альтернатива» розчарував президента ФК «Юніон» Руслана Семенця, який після матчу журналістам «Трибуни» прокоментував поразку своєї команди:
Чемпіонат з футболуЧемпіонат з футболу «При значній перевазі в першому таймі, ми нанесли 17 ударів по воротах «Альтернативи», 11 із яких – у площину воріт. Другий тайм виглядав просто ганебно. Пропустивши гол на останніх секундах першої половини гри, у другій необхідно було щось налагоджувати в атаці, тож зробили перестановки: вище став грати Обебедуо, нижче в центрі захисту –Прокопчук.

Мабуть це рішення і стало хибним. Із огляду на лаву запасних та ліміт «легіонерів» на полі, можна відверто сказати, що підсилити гру було ніким. Дуже прикро.

Однією з найбільших проблем у команді залишається той факт, що половина гравців не мають бажання грати. Складається враження, що хлопці відбувають номер. Нас зараз сильно «підкосили» травми, дехто випав надовго, та два вилучення в минулому турі, які теж внесли корективи в гру.

Попри всі негаразди, в колективі є виконавці, які налаштовані на кожну гру і за будь-якого рахунку та ситуації борються до кінця. Вони є прикладом для інших».

За словами Руслана, ця зустріч вкотре дає привід для кожного гравця переглянути своє ставлення до гри та до команди. Саме під час цієї зустрічі команди він не побачив, каже Руслан, однак вірить у краще.

Результати інших матчів:

ФК «Арсенал» (Красилівка) – ФК «Маяк» (Світильня) – 2:3;ФК «Димерка» (Велика Димерка) – ФК «Калинівка» (Калинівка) – 3:3;ФК «Десна» (Погреби) – ФК «Літки» (Літки) – 3:1.
ФК «Фаворит» (Требухів) пропускав гру.Чемпіонат з футболуЧемпіонат з футболу

Після 10-ти турів броварський ФК «Юніон» опустився на сьому сходинку чемпіонату.

Через непарну кількість учасників чемпіонату, наступного тижня ФК «Юніон» гру пропускає.
Уже в суботу, 26 вересня, броварчани намагатимуться перемогти ФК «Калинівка».
Гра відбудеться в м. Бровари на стадіоні МФК «Бровари» о 17:00.

Натисніть на фото для збільшення в мобільній версії. 

Більше фото з матчу можна переглянути ТУТ.

Читайте також:

1. Команда МФК «Бровари» – чемпіон міжнародного дитячого футбольного турніру

2. Перелік категорій команд, яким надано пільги на користування футбольним полем КП МФК «Бровари»

Джерело: Трибуна – Бровари