Розбився мотодельтаплан. У авіакатастрофі загинуло двоє броварчан. ФОТО | Трибуна

image
6 Жовтня 2020, 16:01
Поділитися:

5-го жовтня близько 18:00 розбився мотодельтаплан, на борту якого перебували два мешканці Броварів. Про це повідомляють у ДСНС, поліції та ЗМІ. Дещо вдалося з’ясувати і «Трибуні-Броварів».

«5 жовтня о 18:14 на полі поблизу с. Перемога Баришівського району впав мотодельтаплан, унаслідок чого загинуло 2 особи.

Проводиться обстеження території. На місце події залучено 12 осіб та 3 одиниці техніки, з них від ДСНС – 10 осіб оc та 2 одиниць техніки», – таку інформацію оприлюднили в Головному управлінні ДСНС України в Київській області увечері в день трагедії.Аварія дельтаплану, дві людини загинуло 6-го жовтня на сторінці поліції Київщини повідомили, що за попередніми даними, пілот авіаційно-технічного клубу керував літаком, виготовленим кустарним способом. Літак упав. Як наслідок – загинули двоє пілотів 55-ти та 46-ти років. Їх тіла направлено на судово-медичні експертизи для встановлення причин смерті.Аварія дельтаплану, дві людини загинулоЗа даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування призначено низку експертиз для встановлення всіх причин та обставин події, що призвели до трагедії.

Цього ж дня ТСН повідомило, що обидва загиблих були мешканцями Броварів.

Зі своїх перевірених джерел «Трибуні-Броварів» вдалося з’ясувати, що літальний апарат належав авіаційному клубу «Gogolev-aero», який знаходиться поблизу села Гоголів у Броварському районі.

Наразі офіційна сторінка цього авіаційного клубу «чомусь» не відкривається.

Аварія дельтаплану, дві людини загинуло

Читайте також:

Розбився український літак зі 180-ма пасажирами: ВІДЕО, ФОТО. ОНОВЛЕНО

Чого не варто робити в літаку: поради та секрети від авіакомпаній

У які країни українці можуть полетіти зараз. ПЕРЕЛІК

Джерело: Трибуна – Бровари