російські окупанти завдали більше 10 ракетних ударів по Миколаєву

image
14 Липня 2022, 10:34
Поділитися:

14 липня 2022 г. 09:16

Сьогодні на світанку московитизавдали більше 10 ракетних ударів по Миколаєву. Били модифікованими снарядами зенітно-ракетного комплексу С-300. Знову потрапили в готель “Миколаїв” в центрі міста, два навчальні заклади, тролейбусне депо.

Про це KВ стало відомо з повідомлення УНІАН, в якому посилаються на заяву начальника об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України голова Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“На світанку обстріляли Миколаїв, більше 10 ракетних ударів модифікованими снарядами зенітно-ракетної системи С-300, у яких велика розривна дія. Знову потрапили в готель “Миколаїв” в центрі міста, два навчальні заклади, тролейбусне депо – цивільні об’єкти, в яких можуть знаходитися люди, що могло привести до жертв”, – повідомила Наталія Гуменюк.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Крім того, вона відмітила, що під удар потрапила й Миколаївська область.

“Вночі обстріляли Баштанку. Там є поранені, постраждалі. Снаряди влучили по цивільних об’єктах – лікарня, школа та навчальні заклади. Ніякої прив’язки до військової інфраструктури, б’ють по мирних об’єктах”, – зазначила Гуменюк

Також вона підкреслила, що окупанти намагаються бити по тилових районах, щоб створити видимість переваги в силі та налякати тих, хто живе в тилу.

Раніше про вранішній ракетний обстріл цивільних об’єктів та вибухи у Миколаєві, але без деталізації повідомляв мер міста Олександр Сєнкевич.

“Рашисти знову поцілили в низку цивільних об‘єктів у Миколаєві. На місцях вже працюють рятувальники та аварійні бригади. Прошу не публікувати фото і відео з місць обстрілів до появи офіційної інформації. Детальніше про наслідки обстрілів повідомлю вам згодом”, – написав Олександр Сєнкевич.

Читайте: Московити нанесли авіаракетні удари по промисловій зоні Краматорська

Фото: gagadget.com

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона