Російські окупанти захопили в полон рятівника ДСНС: колеги благають про допомогу

image
15 Березня 2022, 14:35
Поділитися:

Під час виконання службових обов’язків у полон до російських окупантів потрапив рятівник ДСНС, помічник начальника зміни Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Київській області Олексій Данченко. 

Про це повідомили в державній службі надзвичайних ситуацій Київщини. Олексій потрапив у полон у місті Гостомель під час евакуації мирних жителів.

Рятувальники Київщини звертаються до вас: «Допоможіть звільнити з полону працівника ДСНС, друга, колегу – Олексія Данченка! – сказано в повідомленні. 

Якщо комусь відома хоч якась інформація, працівники ДСНС просять телефонувати до “Служби порятунку” за телефонами – 101,112, (044) 425-43-01. 

Раніше ми повідомляли, що 15 березня, внаслідок обстрілів російських агресорів, в столиці було пошкоджено декілька житлових будинків. 

Спочатку повідомлялося про одного загиблого, згодом мер столиці Віталій Кличко повідомив, що через попадання снаряду в будинок Святошинського району відомо вже про 4-х загиблих. Кількість жертв може бути ще більшою, адже ще не обстежені всі поверхи будівлі. 

Також ми писали про те, що зранку вибуховою хвилею було пошкоджено фасад будівлі станції “Лук’янівська”, а також та службові приміщення.

Підписуйтеся на наш Telegram. Боронімо інформаційний фронт разом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua