Російські окупанти увезли з Пологів в невідомому напрямку дітей з відірваними ногами

image
11 Березня 2022, 16:44
Поділитися:

11 марта 2022 г. 16:15

Внаслідок обстрілу житлових будинків населеного пункту Пологи у Запорізькій області було дуже багато постраждалих серед мирного населення. Зокрема, двом дітям відірвало ноги, їх увезли російські окупанти.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби Запорізької обласної військової адміністрації (ОВА).

Вчора, 10 березня, з облоги вийшли віи‌ськовослужбовці ТрО, які розповіли про ситуацію в населеному пункті Пологи. За їх словами, внаслідок обстрілу житлових будинків цього населеного пункту було дуже багато постраждалих серед мирного населення.

в Телеграм

Також постраждали троє окупантів, на допомогу їм приїхали інші солдати російської армії. Вони побачили, що 8-річній дівчинці відірвало ногу.

“Окупанти сказали, що забирають дитину, а коли вже збиралися і‌хати, то побачили ще і хлопчика, у якого теж була відірвана нога. Вони і його забрали, та вивезли цих юних місцевих мешканців у невідомому напрямку”, – повідомили в пресслужбі, і додали, що в окупованих містах солдати-окупанти трощать домівки місцевих жителів, забирають мобільні телефони та влаштовують різного характеру перевірки, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права.

Нагадаємо, на Чернігівщині сили спротиву звільнили 5 населених пунктів від російських військових. Водночас протитанкісти однієї з військових частин оперативного командування “Північ” знищили 9 одиниць танків, БМП, БТР та близько 50 військовослужбовців армії окупанта.

Читайте: Окупант знову завдав низку нищівних авіаударів по Чернігову

Фото: Getty Images

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона