Росіяни обстріляли Київ: пошкоджено будинки, є постраждалі, – ФОТО

image
25 Березня 2024, 12:14
Поділитися:

Зранку, 25 березня, росіяни атакували столицю ракетами. В кількох районах міста є ушкодження від падіння уламків та постраждалі.

Про це повідомили в пресслужбі КМВА та міський голова Києва Віталій Кличко.

Наслідки ворожого обстрілу Києва, Нацполіція

Ми маємо Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua” – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Наслідки ворожого обстрілу Києва

За оперативними даними КМВА, у Голосіївському районі міста Києва в лісосмузі виявлено уламки ракети.

Попередньо, інформація щодо потерпілих та руйнування не надходила. Дані уточнюються, – йдеться в повідомленні.

Також, за даними міської влади, у Печерському районі пошкоджено багатоповерхову нежитлову будівлю без послідуючого горіння. В Солом’янському р-ні пошкоджено багатоповерховий будинок. В Дніпровському та Голосіївському районах зафіксовано падіння уламків.

Наслідки ворожого обстрілу Києва, Нацполіція

Наслідки ворожого обстрілу Києва, Нацполіція

Оперативні служби працюють на місцях пригод. Інформація про потерпілих з’ясовується. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються, – зазначив глава КМВА Сергій Попко.

Тим часом мер Києва повідомляє про пʼятьох поранених.

Росіяни обстріляли Київ: пошкоджено будинки, є постраждалі, – ФОТО, фото-10

Пʼятеро постраждалих у Печерському районі. Трьом медики надали допомогу на місці. Двох, в тому числі 16-річну дівчину, госпіталізували, – повідомив Кличко.

А у Дарницькому районі після ракетного обстрілу уламком пошкоджено приватний будинок у мікрорайоні Осокорки без подальшого загоряння.

Натомість у Повітряних силах повідомили, що близько 10:30 противник завдав удару по Києву двома балістичними ракетами з тимчасово окупованого Криму.

Цілі знищено, тип встановлюється, – наголосили у відомстві.

Нагадаємо, ми розповідали раніше про те, що 21 березня по Києву вперше за 44 дні було завдано ракетного удару. Наразі відомо про 13 постраждалих, уламки ракет впали у трьох районах міста.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua