Росія готується нанести авіаудари по Білорусі для провокацій, – Резніков

image
11 Березня 2022, 17:36
Поділитися:

11 марта 2022 г. 16:09

Україна має інформацію про те, що росія готує криваві провокації на території Білорусі. Зокрема, мова йде про авіаційні удари з території України по населеним пунктам на території Білорусі, біля кордону з Україною.

Про це KV стало відомо з повідомлення міністра оборони України Олексія Резнікова.

“Обращаюсь к беларусскому народу.

Друзья. По информации, в которой мы полностью уверены и которую подтвердили, в настоящий момент командование российских оккупационных войск готовит серию кровавых провокаций”, – відзначив Резніков.

в Телеграм

Він уточнив, що російська авіація готується нанести удар по ряду населених пунктів на территории Республіки Беларусь, зокрема по н.п. Копані Столинського району Брестської області.

“Цель провокации – вынудить действующее руководство Беларуси к войне против Украины. Москва пытается повязать вас кровью.Гарантирую, что украинская армия не планировала, не планирует и не будет планировать никаких агрессивных действий против Беларуси”, – підкреслив міністр оборони.

Олексій Резніков закликав громадян Білорусі не дозволити втягнутисвою країну в цю війну, зберегти життя близьких та не дати Кремлю знищити майбутнє Білорусі.

Як раніше повідомлялаKV, у Мінобороні заявляють про підготовку можливого теракту на Чорнобильській атомній станції за наказом Путіна. На контрольованій російськими військами ЧАЕС планується створення техногенної катастрофи, відповідальність за яку окупанти спробують перекласти на Україну.

Читайте: Окупант знову завдав низку нищівних авіаударів по Чернігову

Фото: Dmitriy Pichugin

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона