Робимо наше місто комфортнішим разом!

image
3 Серпня 2019, 14:00
Поділитися:

Опубліковано: 03 серпня 2019

Міський голова Олексій МОМОТ:
Роботи по благоустрою міста тривають. На найближчій сесії міської ради виділили кошти на облаштування додаткових паркомісць біля будинків по вулицях Дніпровській, Симоненка та Хмельницького. У радянські часи, коли власне й зводилися ці будинки, ніхто не планував, що через кілька десятиліть значно більша кількість людей стануть автовласниками. Тож сьогодні через брак місць автомобілісти паркуються на зелених і пішохідних зонах, руйнуючи та розсовуючи бордюрні камені. Тому питання — нагальне. Тим паче, погода дозволяє проводити роботи. 

Додаткові парковки вже зробили на Київській, 2 і 4, Шолуденка 6-б, 6-г. 
Декілька днів тому закінчили капітальний ремонт дороги по вулицях Симоненка, 7 та 8. Біля цих будинків завершено реконструкцію двору та зроблено капітальний ремонт під’їзду до прибудинкової території. 
На старті — капремонт дороги біля гуртожитку по вул. Хмельницького, 7. Одразу після цього беремося за реконструкцію вулиці Піщаної та прибудинкових територій на Набережній, 4 та 4-а. 
Відремонтовано і вулицю Старосільську в приватному секторі. Облаштовано тротуарні доріжки по Дніпровській, 1.
Триває реконструкція даху на Київській, 8 — замінюємо старий шифер на сучасне покриття з металопрофілю.
Трішки затрималось будівництво сучасного дитячого майданчика по вулиці Хмельницького, 4 — очікуємо матеріали для покриття. Але воно того вартує, адже розроблено цікавий дизайн майданчика з різних елементів. Думаю, діти будуть задоволені. А це — головне.
Активно йдуть роботи з облаштування зони відпочинку на набережній. Це буде дуже красива локація — ефектний «вхід» на нашу улюблену набережну. Нині там уже вимальовуються цікаві ландшафтно-дизайнерські рішення.
Також, на прохання мешканців, встановлено п’ять велопарковок, п’ять вбиралень для тварин; за трьома адресами встановлено декоративні паркани, а по вул. Хмельницького, 5 облаштовано альпійську гірку.
Рухаємося далі та робимо наше місто комфортнішим разом!

Джерело: Газета Вишгород