Роботу Київського регіонального офісу міжнародного співробітництва обговорили під час наради в КОВА

image
7 Липня 2023, 18:49
Поділитися:

У Київській ОВА відбулася робоча нарада регіонального офісу міжнародного співробітництва під головуванням заступника начальника Київської ОВА Миколи Бойка. Серед учасників — заступниця голови КОВА Леся Карнаух, представники структурних підрозділів Київської обласної військової адміністрації та територіальних громад. 

Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади. 

«Наш офіс – це координаційний центр взаємодії між територіальними громадами Київської області та міжнародними партнерами, щоб жителі регіону отримали міжнародну допомогу де і коли вони її потребують. Ми застосовуємо комплексний підхід до відновлення Київщини — маємо не лише відбудувати об’єкти, а й модернізувати та розвивати наш регіон в цілому»,  — зазначив під час наради Микола Бойко.

Він додав, що лише шляхом ефективного та скоординованого процесу відбудови можна досягти результатів, які будуть відповідати різноманітним потребам населення Київської області. Тому всі структурні підрозділи разом з територіальними громадами мають напрацювати перелік проєктів, що можуть бути представлені та запропоновані для реалізації за повним або частковим фінансуванням міжнародних партнерів. 

Мова йде не тільки про відновлення пошкоджених об’єктів на Київщині, а й про проєкти розвитку регіону.

Нагадуємо, що в кінці квітня Регіональний офіс міжнародного співробітництва презентували іноземним партнерам, які прибули в Україну в рамках першого Міжнародного саміту міст та регіонів.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація