Робота в Києві: ТОП-8 гарячих вакансій для судентів

Робота в Києві: ТОП-8 гарячих вакансій для судентів
1 Вересня 2023, 14:53
Поділитися:

Часто студентам без досвіду роботи важко знайти гідну вакансію. Та нема нічого неможливого для тих, хто справді зацікавлений у пошуку роботи.

Журналісти 44.uа підготували добірку вакансій для студентів.

Менеджер по роботі з клієнтами (ст. м. Позняки)

16 500 – 22 500 грн

Відкрито вакансію менеджера по роботі з клієнтами. Працедавець розглядає кандидата без досвіду, проте з обов’язковим володінням англійською на рівні Intermediate (В1) та вище (граматика+ speaking)

Обов’язки:

розповідати про школу клієнтам;запрошувати зацікавлених клієнтів на безкоштовний пробний урок, та вносити дані в базу;проводити оплатупроводити презентацію школи українською або англійською мовою

Гарячі вакансії в Києві

Адміністратор обробки заявок

25 000 – 28 000 грн

Повна зайнятість. Також готові взяти студента.

Обов’язки:

прийом заявок, обробка, внесення до бази;робота з вхідною лінією запитів, ел.пошти та месенджерами;оформлення та контролювання ходу виконання замовлення;робота з сайтами компанії, перевірка та оновлення;обслуговувати клієнтів.

Продавець-консультант (ст. м. Оболонь)

16 000 грн

Основні обов’язки:

консультація по асортименту продукції нашої компанії;обслуговування покупців по стандартам продажу;контроль чистоти у магазині;прийом, викладка та контроль термінів придатності товару;дотримання касової дисципліни.

Майстер манікюру

20 000 – 30 000 грн

Відкрита вакансія майстра манікюру з досвідом від 1 року, який вміє:

робити манікюр та педикіюр в різних техніках;якісно виконувати покриття гель-лаком, та проводити вирівнювання нігтьової пластини;вміє відчувати запити гостей та дбати про їх комфорт.

Гарячі вакансії в Києві

Комірник, комплектувальник

11 800 – 12 300 грн

На роботу запрошують комірника.

Обов’язки:

приймати, комплектувати, переміщати товар;розміщувати товар в зону зберіганняупаковка відібраного товару згідно накладної;вести процеси переобліку та інвентаризації

Вантажник на виробництво (ст. м. Іподром)

16 000 – 20 000 грн

Обов’язки:

комплектація, палетування та переміщення на склад товарів;участь в прийомці сировини та матеріалів, необхідної для роботи цеху напоїв;робота на лінії розливу та термо пакувальній машині;підтримання санітарного стану цеху напоїв, а також слідкуванням за зонами сортування картону і стретч-плівка.

Офіціант

25 000 – 30 000 грн

Ваші обов’язки:

робота з чітким дотриманням концепту закладу ;знання етикету та сервісу;вміння працювати в стресових ситуаціях і запарах.

Гарячі вакансії в Києві

Продавець-консультант

13 000 – 15 000 грн

Відкрита вакансія продавця-консультанта.

Обов’язки:

робота з клієнтами;підвищення рівня продажів у магазині;формування позитивного іміджу магазину (оформлення вітрин, чистота у залі).прийом та викладення товару.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua