Робота в Києві: ТОП-7 вакансій із зарплатою 30 000 грн

image
27 Січня 2023, 14:16
Поділитися:

Незадоволеність рівнем зарплати, нестабільним становищем компанії або втрата роботи змушують мешканців столиці активно шукати нову роботу. Наразі в активному пошуку перебуває кожен другий спеціаліст.

44.ua переглянули сайти з пошуки роботи та дізналися, яким спеціалістам роботодавці готові платити 30 тисяч гривень і навіть більше.

Викладач німецької мови

Зарплата: 15 000 – 30 000 грн

Німецький освітній центр Deutsches Sprachzentrum запрошує на роботу викладача німецької мови на повну чи часткову зайнятість. Від майбутнього працівника роботодавець вимагає:

вищу профільну освіту (філологія)вільне володіння німецькою мовоюдосвід роботи викладачем, репетитором німецької мовинаявність міжнародних сертифікатів чи практики за кордоном — буде вашою перевагоюдосвід в розробці і використанню додаткових матеріалів на заняттях

Що буде входити в обов’язки:

якісна підготовка та проведення групових (групи до 9 студентів) та індивідуальних занять для дорослих та підлітківведення звітності.

Компанія пропонує роботу в дружному, молодому колективі однодумців, своєчасну оплату праці, зручний офіс в центрі Києва, забезпечення підручниками та підтримку колег.

Більш докладно ознайомитися з вакансією можна за посиланням

Водій-далекобійник

Зарплата – 40 000 – 50 000 грн

Автотранспортна компанія запрошує на роботу водіїв із категорією СЕ. На водія чекатиме робота на рефрижераторах та зерновозах.

Вимоги до кандидата наступні:

досвід роботи від 3-х роківпосвідчення водія категорії СЕмедична довідка, медична книжка

Зі свого боку компанія пропону офіційне працевлаштування, роботу на сучасних європейських автомобілях, своєчасну виплату заробітної плати вище за середній рівень по ринку + премії.

А також забезпечення спецодягом та індивідуальний графік роботи.

Розташування автопарку — Вишневе, вул. Чорновола 49.

З питань працевлаштування просять телефонувати за номерами: 0675363049 Руслан, 0976048962 Олександр

Більше інформації про вакансію можна дізнатися за посиланням

Офіціант

Зарплата: 30 000 – 35 000 грн

Команда #DreamHoneyTeam шукає “найкращого офіціанта у світі”, який буде:

відбивати запаркиробити крутий сервіс та гостинністьдарувати посмішку гостямкласно працювати в команді

Заклад знаходиться прямісінько в центрі столиці, на станції метро Золоті Ворота, по вул. Ярославів Вал, 2.

Робота може бути за графіком 2/2, 4/2 або 3/3 з 8:00 до 21:30.

Докладний опис вакансії можна знайти за посиланням

Менеджер з продажу

Зарплата – 30 000 грн

 PIN-UP.SUPPORT шукає менеджера, який буде продавати клієнтам послуги  (акції, бонуси, персональні пропозиції, новинки)

До команди запрошують фахівця, який вже має досвід у продажах або хоче навчитись, мотивований робити результат, має гарну дикцію і здатний пояснювати складні речі простими словами.

 Обіцяє:

постійний супровід та допомогу на всіх етапах роботи;зручний графік роботи (5/2 з ПН з ПТ, з 10 до 19);оплату праці без затримок: ставку 10 000 грн + бонус (у середньому наші менеджери отримують 30 000 грн на місяць);роботу в офісі на Подолі;навчання з продажу за підтримки наших досвідчених тренерів

А також можливість розвитку та роботу, де можна отримувати задоволення від процесу.

Подробиці вакансії дізнавайтесь за посиланням

Фінансовий менеджер

Зарплата – 30 000

Опис вакансії

Роздрібна мережа магазинів алкоголю BOTTLE drinkmarket шукає фінансового менеджера.

Майбутній кандидат на посаду повинен:

мати досвід роботи спеціалістом з управлінського обліку від 2 роківвищу спеціалізована освітазнати програми: 1С8.3 УТП, УТ МS Officeзнати принципи побудови, аналізу і контролю управлінського обліку в 1Свміти працювати з великими обсягами даних, уважність до деталейаналітичне мислення, здатність швидко навчатися

В обов’язки входитиме:

аналіз і контроль розподілу витратскладання щомісячної управлінської звітності у встановлені строкиконтроль взаєморозрахунків з контрагентами, підзвітними особами, тощо

Компанія пропонує офіційне працевлаштування, виплату заробітної плати кожного тижн, комфортний сучасний офіс метро Бориспільська.

Докладніше дізнавайтеся тут

Головний бухгалтер

Зарплата – 40 000 грн

Компанія “КОФІ-БРЕЙК” шукає кандидата на посаду “Головний бухгалтер”.

Серед основних вимог:

вища освіта — облік та аудит;досвід роботи на аналогічній посаді або посаді заступника головного бухгалтера — від 3-ох років;знання ПКУ, законів та інших нормативно-законодавчих актів в податковій, бухгалтерській та фінансовій сферах;знання методології ведення бухгалтерського та податкового обліку, стандартів бухгалтерського обліку;знання 1С 8, ЕРП, Word, Excel, Електронний кабінет, M.E.Doc, FREDO;

В обов’язки входитиме:

організація та контроль ведення всіх ділянок бухгалтерського та податкового обліку;підготовка та подача бухгалтерської, податкової та статистичної звітності;формування облікової політики з питань бухгалтерського обліку з розробкою заходів щодо її реалізації;розробка, аналіз та оптимізація структури бухгалтерського підрозділу (аналіз роботи всіх напрямків підрозділу; оцінку ефективності кожного на своїй посаді; перерозроділ задач по напрямкам і навантаженню; оптимізацію процесів підрозділу та оптимізацію в чисельності відділу; розробка інструкцій по взаємодії структурних підрозділів з бухгалтерією);проведення обліку з накопичення ОЗ та ТМЦ, тощо.

Офіс розташований на правому березі, за адресою вул. Пріорська, 6 (поряд з вул. Вишгородською), Оболонський р-н.

Докладніше з вакансією можна ознайомитися за посиланням.

Тілоохоронець керівника

Зарплата – 35 000 – 45 000 грн

Приватна компанія шукає чоловіка з гарною фізичною підготовкою, який буде охороняти керівника.

В оголошенні зазначається, що майбутній кандидат повинен:

мати відмінну спортивну формуволодіти будь-яким видом бойових мистецтв. Розряд/кандидат у майстри спорту/майстер спорту;мати дозвіл на зброю;Відмінні навички володіння зброєю;мати шкідливих звичок, стабільну психіку, тощо

Обов’язки:

Супроводження, охорона керівника;Виконання особистих/службових доручень.Умови перед працевлаштування:Перед працевлаштуванням на роботу буде необхідно здати нормативи з загальної фізичної підготовки, спаринги, пройти перевірку навичок стрільби у тирі. Також пройти поліграф і психолога.

Умови праці:

Робота в команді першим номером;Робота на автомобілях преміум сегменту;Позмінно, 5/5 або 3/3 робочі/вихідні;Протягом робочих днів бути готовим працювати з 09:00 до 06:00, понаднормово та за необхідністю;Бути готовим виходити в неробочий час, якщо того потребують задачі;Бути готовим до відряджень по Україні.

Докладніше дізнавайтеся за посиланням.

Читайте також: Як підзаробити пенсіонеру: ТОП-10 вакансій для людей старшого віку з гідною зарплатою

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua