Робочий візит до ЛІЦЕЮ- МАН

image
20 Січня 2022, 15:35
Поділитися:

Головна  /  Робочий візит до ЛІЦЕЮ- МАН

|  20. 01. 2022

20 січня міський голова Геннадій Дикий здійснив робочий візит до Білоцерківського навчально-виховного об’єднання ЛІЦЕЙ- Мала Академія Наук.

Завітав очільник міста да навчального закладу аби оглянути, як налагоджено його функціонування, організовано навчальний процес та робота щодо надання освітніх послуг учням.

Міський голова побував у навчальних класах, актовій залі, бібліотеці та інших приміщеннях  ліцею.

Директор установи Михайло Яременко розповів Геннадію Анатолійовичу про   напрямки, які ще необхідно удосконалити та реформувати у закладі. Зокрема, було акцентовано увагу на важливості продовження заміни шкільного обладнання, можливості встановлення зовнішнього відеоспостереження для підвищення безпеки дітей, благоустрою прилеглої території.

Обговорили  й доцільність наявності шкільної форми у загальноосвітньому навчальному закладі, можливості розташування тренажерного та гімнастичного комплексу  у ньому.

Крім того, міський голова ознайомився і з новозбудованим на території ліцею багатопрофільним спортивним майданчиком. На його будівництво було використано кошти з місцевого бюджету у сумі 2,3 млн грн. Невдовзі відбудеться його відкриття.

Окрему увагу було акцентовано на досягнення випускників Ліцею-Ману, які стали успішними та займають високі посади у юриспунденції.

  Не оминули увагою й питання  впровадження нового меню у харчоблоках. Хоча й вважається, що воно є більш кориснішім та збалансованішим, ніж раніше, було з’ясовано, що є певні питання щодо його сприйняття учнями та можливості дотримання норм при приготуванні страв.

Під час візиту було окреслено можливі напрямки подальшого розвитку навчального закладу та обговорені шляхи їх реалізації.

У заході взяли участь заступник міського голови Катерина Возненко, заступник начальника управління освіти і науки міської ради Вікторія Баранова.

Фотогалерея

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт